Red Dead Redemption: Legends Of The West

Dolgih 6 let je že od izida legendarne igre Red Dead Redemption, vsaj zadnjih 5 let pa se porajajo vprašanja in špekulacije o njenem nasledniku. Zaenkrat tudi Rockstar še molči o tej temi, vendar so na internet pricurljale informacije da naj bi se drugi del težko pričakovane igre razkril na letošnjem E3 in da naj bi igra imela datum izida oktobra 2016. Do te informacije naj bi fan-i prišli preko dveh "čivkačev", bivših razvijalcev pri Rockstarju, ki sta eden posredno, drugi neposredno razkrila ne samo naslov novega dela, temveč tudi kje in kdaj naj bi se nova igra odvijala. 
 
Če je informacijam verjeti, potem se nadejamo nove igre, ki bo časovno postavljena pred dogajanje v prvem delu, glavna protagonista pa bosta že dobro poznana Irish in Seth, ki smo ju v Red Dead Redemption že srečali. Irish je rojen in vzgojen - da, prav ste uganili - na Irskem in se preseli v Ameriko pri 15 letih in v igri nastopi pri svojih 21 letih. Seth po drugi strani pa je iz Kansas Cityja in je zaposlen na okencu v banki. Seth sliši za zaklad in svoje življenjske prihranke porabi za to da svojo družino popelje v iskanju zaklada v domači Tumbleweed v Kansasu. Skozi zgodbo spoznamo njegovo potovanje, ki ga pripelje do stanja v kakršnem ga najdemo v originalnem delu igre Red Dead Redemption, kako izgubi ženo, otroke, dom in vse svoje premoženje.
 
Podobno kot pri multiplayerju GTA V tretjega igralca naredite (oblečete in opremite) sami. Gre za dva ločena dela igre, namreč v campaign misijah bo vaš ustvarjeni igralec na voljo le kot "guns for hire" in ga boste lahko najeli da vam pomaga. V prostem načinu igranja v katerem boste izvajali misije pa boste vašemu liku sami pisali zgodbo. Težko razumljivo? Setha in Irisha boste lahko igrali samo da razkrijete njuno zgodbo, medtem ko vam bo vaš lik na voljo za vse ostale misije in multiplayer.
 
Nov način igre naj bi dovoljeval da se pridružite tolpi, ali pa celo roki pravice ki tolpe lovi. Po prvih podatkih bo multiplayer samo co-op in boste misije lahko opravljali skupaj s prijatelji.

Jezik: Angleščina   Konec leta ali oktober  2016 Komaj čakamo!!!

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Znamka Hori

Liga GT Sport Slovenia