Underground in prihajajoči dodatki za igro The Division


Pri Amazonu so po nesreči razkrili datum novega plačljivega DLC-ja za igro Tom Clancy's The Division. 



Naslov novega dodatka tej priljubljeni igri je Underground, na voljo naj bi bil 28.6.2016 in bo prvi v seriji treh dodatkov ki se obetajo za to ultra uspešno igro. Poleg že omenjenega dodatka naj bi igra v bodoče dobila še dva: Survival (september 2016) in pa Last stand (TBA 2016). Underground bo mesec dni kasneje na voljo tudi za PC in PS4.



Menjave iger lahko opravite TUKAJ!
Jezik: Angleščina
Dogajanje igre Tom Clancy’s The Division je postavljeno v New York, tri tedne po tem, ko je bil na Črni petek nad mesto spuščen smrtonosen virus. Ena za drugo so odpovedale osnovne službe. Družba se je pogreznila v kaos. Predsednik izzove Predsedniško direktivo 51 in Divizija, skrivna enota taktičnih agentov je aktivirana.
Živeč na prvi pogled normalno življenje, so agenti Divizije izurjeni v samostojnih operacijah brez nadzornega poveljnika in so v večni pripravljenost na vpoklic v nujnih primerih. Ko se luči ugasnejo, se njihova naloga prične.
Igra Tom Clancy’s The Division stremi k realizmu, igralci pa preiskujejo nekdaj življenja polne ulice Velikega jabolka, sedaj uničene zaradi ropanj in prepredene z novo nastalimi klani, ki bodo storili vse za lastno preživetje. Od Centralnega parka do Kipa svobode ni varno nič in nihče. 


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori