Days Gone

Napadale nas bodo horde zombijev
Nova igra iz zombie žanra, ki ima motoristični pridih nosi naslov Days Gone. Čeprav na prvi pogled močno spominja na še eno igro v istem žanru - The Last Of Us, se zgodba in igra od Naughty Dogove uspešnice močno razlikujeta. V igri Days Gone bomo priča akciji katere v The Last Of Us nismo videli, zombiji so hitrejši in številčnejši, zato bo ta igra bolj v stilu "run and gun", kot pravi producent. Poleg tega se igra ponaša z odprtim svetom, zato bomo lahko sami izbirali katere misije bomo opravili prej in katere kasneje.

Igrali bomo vlogo motorističnega navdušenca Deacona St. Johna, ki potuje skozi post-apokaliptični svet, natančneje po ameriškem severozahodu, na področju Oregona. Zgodba se odvija dve leti po tem ko je pandemija hude bolezni v zombije spremenila večji del populacije sveta.


Days Gone bo imela tudi cikel noč/dan in zelo interaktivno in glede na vreme spreminjajoče se okolje, ki pa bo zelo raznoliko že samo po sebi saj naj bi igra vsebovala področja od zanimivih gorskih regij do bujnih gozdnih površin.

Za igro razvijalec uporablja močno prilagojen Unreal Engine 4, kateri omogoča individualizacijo vsakega zombija v hordi posebej.



Developer:SIE Bend Studio
Izid:TBA
Platforme:PS4 exclusive

Napovednik:

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori