PS4 Slim

PS4 Slim (zgoraj) proti PS4 (spodaj)
Sony je na trg lansiral novo konzolo po imenu PS4 Slim. S to novo konzolo na trgu se verjetno sprašujete v čem se sploh razlikuje od 3 leta starejšega PS4. V samem bistvu je to še vedno enaka konzola kot PS4, pod pokrovom se še vedno skriva ista zverina kot v originalnem PS4.

Kozmetično pa je Slim dobil precejšnjo prenovo, saj je Sony-ju uspelo konzolo zmanjšati za 30%, prav tako pa je lažja za 16%. Zmanjšan pa ni samo novi dizajn konzole, pač pa tudi poraba električne energije, in to kar za 28%, delovanje nove konzole pa bo pri modelu Slim tudi tišje. V praksi sicer konzola niti ni toliko manjša od predhodnika, zato kar se tiče prostora na polici ne boste veliko pridobili, glavna prednost je, da je Slim veliko manj vpadljiv, ko bo sedel poleg vašega televizorja.
PS4 Slim
Za boljši izgled so tudi robovi konzole zaobljeni, izginila pa je lučka, ki se je na stari konzoli bohotila po njeni celotni dolžini, ta je sedaj prestavljena na zagonski gumb, vseeno pa boste z nje lahko prebrali kaj vaš PS4 Slim dela - ali je v mirovanju, prižgan, ali ugasnjen. Plastične obloge konzole, ki se prav tako razlikujejo od prvotne različice PS4, so po novem vse v črni mat barvi in se bodo lepo zlile z vašim TV-jem. Tako kot pri prejšnji verziji je tudi nov model na voljo tako v verziji 500GB, kot v 1TB.

Svojo konzolo PS4 Slim si lahko v različnih paketih zagotovite na Playgame.si !



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori