Battlefield 1

Battlefield 1
Izid: 21 oktober 2016
Developer:EA Dice
Battlefield 1 je nov naslov v seriji iger Battlefield. kot že pri predhodnikih v tej seriji bo Battlefield 1 prvoosebna streljačina, tokrat postavljena v okvir prve svetovne vojne, navdih bodo črpali iz resničnih dogodkov in krajev, povezanih s tem časovnim obdobjem, čeprav naj bi šlo bolj za alternativna zgodovinska dejstva ki samo temeljijo na resničnih dogodkih.. Prav tako bo igralec lahko uporabljal orožja, ki izvirajo iz časa prve svetovne vojne, kot so puške, metalci ognja, bajoneti in še mnoga druga orožja in vozila, v bitko pa se bomo lahko podali celo na konju.
Glede na besede razvijalca bodo okolja bolj obsežna in raznolika kot smo jih videli v prejšnjih delih, okolje pa bo tudi uničljivo, kar smo v veliki meri že lahko videli pri razvijalcu EA Dice. Multiplayer način nam bo ponudil večigralnost z do 63-imi ostalimi igralci, poleg multiplayerja pa bo mogoč tudi singleplayer način. 
EA je tudi najavil "Early Enlister Deluxe Edition", ki bo na voljo tri dni pred uradnim izidom, torej 18. oktobra 2016 za "pičlih" 80 USD*, ki bo med drugim vseboval še predmete ki so navdih dobili po Harlemških Hellfighterjih in vključuje Red Baron Pack in Lawrence Of Arabia Pack, poleg tega pa še temo za vaše PS4 namizje ob izidu igre. 
Pisec : Sašo V

Na zalogi  21.10.2016
Igra je je nova in zapakirana!
Jezik: Angleščina

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori