Dishonored 2

Dishonored 2 je prihajajoča FPS akcijska avantura razvijalca Arkane Studios, ki je nadaljevanje igre Dishonored iz leta 2012, datum izida pa naj bi bil na 11.november 2016.

15 let po Dunwallski kugi Imperij pade v kaos, potem ko vladarico Emily Kaldwin izrinejo s prestola in postane izobčenka. Odločena, da si bo prestol povrnila sledi stopinjam njenega zaščitnika Corva Attana in postane Assassin, oborožena z "Outsider" žigom in namenom da si povrne izgubljeno moč in pravico do tistega kar je bilo izgubljeno.

Po igranju prologa kot Emily Kaldwin, se igralec lahko odloči da bo igral ali kot Emily ali kot Corvo (protagonist iz prejšnjega dela). Igralec lahko izbere svoj stil igre in konča igro brez kakršnegakoli ubijanja (kot da je v tem kakšen užitek). Corvo in Emily se bosta spopadla z istimi misijami, z drugih zornih kotov in po drugačnih poteh. Tako kot v prvem delu igre lahko igralec uporablja nadnaravne
sposobnosti, s to razliko da bomo v novem delu skill-e nadgrajevali v obliki skill-tree-ja z več možnostmi nadgrajevanja. Po navedbah razvijalcev naj bi bila nova igra bolj kompleksna od prejšnje, kot primer lahko navedemo da nas bodo stražarji opazili če bomo predolgo kukali izza vogala in podobno.

Igra ne bo vsebovala multiplayer načina. Nadejamo se izida za PS4 in Xbox One.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori