Call of Duty Infinite Warfare

Activision je razkril prvi napovednik za prihajajoči naslov Call of Duty Infinite Warfare, in kot kaže, se bo serija preselila v vesolje. Prav vesolje pa se zdi popolnoma drug svet in preobrat, od česar smo bili vajeni do zdaj in po čemer je serija sploh zaslovela. Dobra novica za vse navdušence pa je ta, da je v bistvu Infinite Warfare samo polovica paketa, v remastered verziji se v kompletu vrača tudi Modern Warfare.


Prvi napovednik nas draži s prizori kaj naj bi nas čakalo v stratosferi, razvijalec (Infinity Ward) pa dodaja da bomo imeli polne roke dela s tem, da se vrnemo nazaj na zemljo.

Obvladovali bomo pilota kapitana Reyesa, člana enote Tier One Special Operations, boji pa se bodo selili iz vesolja na tla in nazaj. Zgleda da bomo veliko časa preživeli na svoji vesoljski ladji "The Retribution". Čeprav laserskih pušk in podobnega orožja iz Star Wars-ov ne bomo videli pa se bo razvijalec držal načrta da bo igra imela ogromno Sci-fi elementov. 

Remastered verzija Modern Warfare-a pa bo na voljo le v Legacy ali Digital Deluxe kompletu, kar pomeni da bomo morali za obe igri odšteti nekaj čez 100 eur, kar pa ni nujno stran vržen denar. Modern Warfare bo na voljo (do nadaljnega) samo v paketu z že prej omenjeno igro Infinite Warfare. remastered verzija Modern Warfare-a bo vsebovala celotno singleplayer izkušnjo iz starejše igre, prav tako pa bo vsebovala multiplayer način in 10 od 20 originalnih map. Zaenkrat še ni znano katere mape naj bi se prebile čez končni rez in ali bodo ostale mape na voljo kot kasnejši DLC.

Razvijalec: Infinity Ward
Platforme: Xbox One, PS4
Datum izida: 4.11.2016


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori