Alienation

Razvijalec Housemarque, ki je med drugim odgovoren za igre kot so Resogun, Dead nation, Super stardust:delta in Super stardust HD napoveduje novo igro po imenu Alienation. Alienation je next-gen akcijska igra, ki na prvi pogled najbolj spominja na igro Dead nation in pa Helldivers, mogoče celo Diablo 3, s tem da so glavni protagonisti marinci ki se borijo proti hordam raznolikih vesoljcev. 
Tudi multiplayer je zasnovan podobno, saj se bodo lahko vaši prijatelji pridružili igri in vam pomagali, ali pa se bodo zarotili proti vam in vas napadali. Na voljo za izbiro bomo imeli več igralnih likov - "class-ov", lahko bomo dograjevali sposobnosti in orožja in ustvarili lik po naših željah ki odgovarja našemu načinu igranja. Najdite namige in odkrijte resnico ki se skriva za invazijo vesoljev. Plenite orožja in opremo, sledite svoji statistiki v igri in jo primerjajte s statistiko ostalih igralcev po svetu in jim pomagajte, da skupaj ustavite invazijo!


Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!
Alienation:
Izide: 23.3.2016
Developer: Housemarque
Izide na: PS4 exclusive




Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori