Ratchet&Clank

Ratchet
Igra Ratchet&Clank, razvijalcev Insomniac Games je domišljijski platformer, ki temelji na prihajajočem istoimenskem filmu. Razvijalci se radi pozabavajo, da je igra ki temelji na filmu, ki temelji na igri, katera je bila predstavljena že na platformi PS2. Skozi igro bomo lahko srečali različne elemente preteklih iger v seriji, ki varirajo od orožja do dvobojev, veliko pa bo tudi novih elementov, kot naprimer orožje Pixelizer, ki kot že ime pove spremeni našo žrtev v 8-bitno podobo

Igra pripoveduje zgodbo, kako ja Ratchet spoznal svojega robotskega prijatelja in o norih dogodivščinah v katere sta se zapletla. Celotno zgodbo lepo uokvirja pripovedovalec Captain Qwark, zato lahko pričakujemo tipično duhovite in odrezave dialoge, kateri se bodo lepo ujeli s samo igro. Skozi celotno igro pa bomo priča neverjetnim vizualnim prizorom in svetu polnim različnih barv. Igra Ratchet&Clank je definitivno igra ki vas bo osupnila in ponuja obilico zabave tudi za najmlajše. 
Igra naj ne bi podpirala multiplayerja.

Developer:Insomniac games
Platforma: PS4 exclusive
Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori