The Forest

Igra The Forest temelji na simulaciji preživetja na pogozdenem otoku, potem ko je vaše letalo strmoglavilo. Takoj postrmoglavljenju je skupina mutantov odpeljala vašega sina, vi pa morate na otoku preživeti in si zgraditi zavetišče. Na otoku poleg bujnega zelenja in raznolikih živali prebiva tudi pleme kanibalskih mutantov, ki so si dom našli v prostranih jamah pod otokom. Čeprav so v večji meri agresivni, vas včasih samo opazujejo od daleč, poizkušajo komunicirati z vami, in pošiljajo skupine ki patruljirajo okrog vašega taborišča. V boju pogosto poizkušajo zaščititi eden drugega, se skrivajo za zaklon, svoje ranjene odvlečejo z bojišča in se včasih od strahu celo predajo. Igra ima tudi cikel noč/dan, kar je pomembno, glede na to da vas bodo bitja napadala predvsem ponoči, dan pa bomo izkoristili da si bomo dograjevali taborišče, orožja in iskali hrano. 
Multiplayer razen Co-op možnosti ni potrjen, menda pa igro razvijajo da bo kompatibilna z VR tehnologijo. Igra je na voljo za beta testiranje na Steamu že od pomladi 2014, končno verzijo pa lahko pričakujemo v letu 2016.


Na zalogi 2016
Jezik: Angleščina

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori