Homefront The Revolution


Igra Homefront: The Revolution je postavljena v leto 2029 v Philadelphijo, štiri leta po tem ko je "Velika Republika Koreja" napadla ZDA. Torej Philadelphija je pod okupacijo korejske ljudske vojske, po ulicah patruljirajo okupatorske sile z oklepnimi vozili, da bi obdržale red novega totalitarnega sistema, mi pa se preizkusimo kot eden izmed skupine upornikov - Ethan Brady, ki se z gverilsko taktiko in improvizacijo borijo proti mnogo bolje oboroženim vojakom. 


Kar se same igre tiče gre za prvoosebno streljačino z velikim in odprtim svetom. Samo mesto bo razdeljeno na tri cone, v vsaki pa bomo srečali različne like in načine vojskovanja, tako bo recimo v bombardirani rdeči coni najti pretežno bojevanje upornikov z korejsko ljudsko vojsko, v zeleni coni bomo našli sedeže elitnih sil korejske ljudske vojske in v rumeni coni preostalo preživelo populacijo Philadelphije, ki tam biva pod železno pestjo okupatorja. 
Vas zanima kaj se zgodi ko na peščico vojakov vržete molotovko? Njihov odziv v igri je tako resničen, da vam jih je žal kljub temu da so sovražnik. Ste kdaj z opeko onesposobili varnostno kamero? V tej igri jo boste v izognitev potencialnega konflikta primorani. Eksplozije v stilu Michaela Bay-a, skakanje z motorjem skozi zgradbe in kup stranskih misij obljublja obilo zabave za lep čas, poleg kopice misij v originalni verziji igre pa razvijalec Dambuster Studios obljublja tudi vsaj dvajset novih v enem letu po izidu igre, kar doda globino sami igri, če bi se je slučajno naveličali ali preigrali vse misije. Odklepajte nova orožja in opremo, nadgradite svoj lik z zbiranjem XP skozi igro in postanite ultimativni gverilec.
V velikem in odprtem svetu se bomo proti nepridipravom lahko borili sami, ali pa še s tremi prijatelji napredovali skozi igro. Ta nov koncept multiplayer Co-op igranja tudi pri Homefrontu: The Revolution izpodriva klasično PvP igranje katerega smo poznali iz velike večine prvoosebnih streljačin v preteklosti. Po beta testiranju so odzivi odlični, čeprav so ga bili deležni le redki srečneži s konzolami Xbox One.

Na zalogi: 20.05.2016
Jezik: Angleščina

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dark Souls 3

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo