Shadow Of The Beast

Za tiste, ki še ne veste je igra z naslovom Shadow of the beast debitirala leta 1986 na sistemu Amiga. Zdaj se ta dvodimenzionalni "side scrolling" platformer vrača, in sicer na sistem PS4, izšel pa naj bi 17.5.2016. Ponovno doživite legendo Aarbrona in sklatite s prestola zlobnega lorda Maletotha v tej vizualno dovršeni igri, katera po samih lokacijah nekoliko spominja na Journey. 
Zgodba spremlja Aarbrona, ki je bil kot deček ugrabljen in skozi magijo degradiran v nekakšnega demonskega bojevnika pokvarjenega lorda Maletotha. Spomin na človeške dni se vam vrne, ko smo priča usmrtitvi človeka, katerega kasneje prepoznate kot svojega očeta. Ko spozna da je bil večino svojega življenja žrtev in lutka v rokah Maletotha se odloči da se mu maščuje. Začne se dolga in težka pot na kateri se borimo proti silam zlobnega Maletotha, skozi zgodbo pa naš lik, ne samo da je prepričan da ga bo porazil, verjame, da bo na koncu nazaj pridobil tudi svojo človeško podobo. 
Mehanika bojevanja bo med bolj impresivnimi, z različnimi comboti se boste lahko pomerili z vojsko nepridipravov, z uspešno izvedenimi udarci pa boste polnili vrstico, katera označuje kdaj lahko izvedete "special attack". Ko bomo napredovali skozi svet bomo naleteli na kopico "side-questov", kateri nam bodo pomagali razvozlati kako poraziti Maletotha. Igra naj bi vsebovala tudi multiplayer v katerem bomo lahko priklicali naše prijatelje ali pa naključne igralce, da se nam pridružijo v našemu boju proti Maletothu. Poleg multiplayerja bo igra vsebovala tudi "Survival mode", v katerem bomo lahko preizkusili naše sposobnosti proti valovom nasprotnikov, kateri bodo postajali vedno težji.

Izid: 17.5.2016
Developer: Heavy Spectrum Entertainment Labs
Platforma: PS4
Jezik: Angleščina

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori