Dark Souls 3

Foto: IGN
Igralci igre Dark Souls 2 so si enotni o tem kakšen izziv jim je predstavljala igra. Kolikokrat so skoraj umrli in koliko časa so si razbijali glave ko so demoni bili preprosto premočni. Dobra novica za mazohiste po vsem svetu je, da se priljubljena igra razvijalca FromSoftware-a vrača v svoji tretji izvedbi Dark Souls 3. Po vrnitvi Miyazakija k projektu lahko v igri pričakujemo vizualno dovršene scene, efekte in nepridiprave, prav tako pa so od predhodnika Dark Souls 2 nekoliko popravili mehaniko igre, ki naj bi bila po novem hitrejša in bolj tekoča, bolj podobna igri Bloodbourne. 
Po stilu predhodnikov bo spet moč izbirati med različnimi orožji s katerimi se bomo borili proti demonom: lok, ognjene bombe, meči in seveda ščiti s katerimi bomo lahko blokirali nasprotnikove udarce. Multiplayer bo implementiran v igro po stilu predhodnika, ne bo posebnih aren za PvP, pač pa bo v stilu Co-op, torej se bo igralec lahko priključil vaši igri, skozi katero bosta skupaj napredovala. 



Izide za : PS4, Xbox One


Jezik: Angleščina Datum izida: 12.4.2016

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!
Za druge verzije igre ( Dark Souls III Collector's Edition) nam pišite prosim na meil info@playgame.si


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori