Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge Catalyst je prvoosebna akcijska avantura postavljena v odprt svet futurističnega sveta po imenu Glass City. Je reboot igre iz leta 2008 z naslovom Mirror's Edge in se bo odvijala okrog usode glavne protagonistke Faith in o njenem boju da spodkoplje totalitarni konglomerat korporacij ki vodijo mesto Glass. Podobno kot v prvem delu bomo raziskovali mesto, za kar bomo uporabljali priljubljeno tehniko parkourja, da bomo lahko izvedli naloge in premagovali sovražnike. Igralci bodo lahko za premagovanje ovir uporabljali tudi samo okolje, kot so različni zip-line.i in podobno. 
Kot dodatki glavni misiji nas bodo skozi igro spremljali tudi različne stranske misije, kronometri in uganke. Razvijalci obljubljajo da v končni verziji igre ne bo loading screenov, tako da bomo lahko nemoteno dostopali do vseh lokacij brez čakanja. V igri ne bomo uporabljali orožij, pač pa se bomo lahko zanesli le na svoje sposobnosti, ali pa se bomo poizkušali sovražnikom preprosto izogniti tako, da bomo ubrali drugo pot do naše misije. 
Igra bo vsebovala multiplayer, vendar na drugačen način kot ga poznamo iz ostalih iger. Igra omogoča sinhroni multiplayer v katerem igralčeva dejanja lahko vplivajo na svet drugih igralcev. Prav tako pa bodo na voljo online lestvice najboljših časov dirk

Developer: EA Dice
Izide: 26.5.2016
Platforme:PS4, Xbox One

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori