Wild

Razvijalec Wild Sheep Studio je kot strela z jasnega lansiral napovednik za igro Wild. Prva misel ki se mi je porodila ko sem ga začel gledati je bila - Far Cry Primal. Toda igra je veliko več kot samo cenen rip off težko pričakovanega Far Cry-a, gre namreč za igro preživetja, postavljeno v podoben časovni okvir kot FC - 10.000 let pred naše štetje. Glavni junak je šaman, ki je na misiji da reši zastrupljenega prijatelja. Po zgledu nekaterih znamenitejših sodobnih naslovov bo igra imela odprt svet za raziskovanje, in funkcijo da igralec prevzame obliko živali (za zdaj še ni določeno število živali katerih obliko bomo lahko prevzeli). Napredovanje skozi zgodbo naj bi bilo za vsakega igralca drugačno, saj boste po tem, ko boste lik v meniju prilagodili svojim željam, na svet odloženi čisto naključno. Tako hoče razvijalec za vsakega igralca pričarati drugačno zgodbo. 
V igri bomo srečali nepridiprave v obliki kanibalskih plemen, katerih pa se bomo s pomočjo naših zvestih živalskih prijateljev lahko znebili na več načinov. Kar veseli je, da bo igra imela poleg obsežnega singleplayerja tudi multiplayer po notah tistih bolj petičnih igralcev. Kar se tega tiče bo zelo spominjal na igro Bloodbourne, kjer se je tvoji kampanji igralec lahko pridružil da sta sodelovala, ali pa se ti je zoperstavil in pomeril proti tebi.
Vsekakor Wild v igralničarskem svetu ponuja nekaj svežega in bomo nanjo še kako pozorni

Jezik: Angleščina Na zalogi v letu 2k16

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori