No Man's Sky


Hello Games - razijalci katerih ekipa šteje manj kot pol ducata članov nam za leto 2016 pripravlja pravo poslastico. Za datum izida je trenutno naveden le junij 2016 ampak je o igri znanega že marsikaj. In kar do zdaj vemo o tej igri je res impresivno. Čeprav ne moremo reči da so odkrili nov žanr, igra bo temeljila namreč na raziskovanju in preživetju, pa lahko rečemo da so premaknili meje znotraj tega žanra. Glede na napovednike in izjave razvijalcev nas namreč čaka hudo velika igra. Od najave igre naprej ni bilo veliko znanega, razen tega da bo mapa ogromna, in da bomo raziskovali vesolje. Informacije ki so sledile pa so vzbudile radovednost pri še tako velikih skeptikih, na voljo za raziskovanje naj bi namreč bilo 18 kvintilijonov planetov. Če bi poizkusili pisati celo številko bi se glasila takole: 18,446,744,073,709,551,616. Da bi raziskali prav vsakega, bi potrebovali 600 bilijonov ur. 18 kvintilionov naključno generiranih planetov, vsak s svojo floro in favno, če pa to še ni dovolj impresivno bo vsak od teh planetov za vsakega igralca enak, ko se ga enkrat odkrije. Čeprav drugih igralcev v igri ne boste videli - oni bodo namreč raziskovali v "paralelnem vesolju". 

Poimenujte novo odkriti planet po svoji punci, ali pa novo živalsko vrsto po svojem hrčku. Ime bo ostalo za vedno in ga bodo videli vsi igralci, skupaj s tem kdo ga je odkril, če se tako odločite. Za svoja odkritja boste prejeli denarce, katere porabite za nadgraditev opreme. Več denarcev - boljša oprema in dlje v veseolje se lahko podate. Najdite artefakte na planetih in razvozlajte starodavno skrivnost o vesolju. Raziščite vsako jamo, ampak ne delajte napak, ste namreč zelo ranljivi. Vaša vesoljska ladja in obleka sta zelo krhki in vaše spretnosti bodo večkrat testirane do skrajnosti. Na voljo boste imeli tudi multifunkcijsko orožje katerega boste uporabljali za obrambo oziroma za ustrahovanje. Borite se iz udobja svoje vesoljske ladje, ali pa kar v "first person" na planetih. 
Odkrivali bomo nove vrste bitij, rastlin, nove elemente v periodnem sistemu. Preiskusite se kot trgovec z minerali, raziskovalec, lovec na glave, ali katerokoli galaktično vlogo pač hočete in si najdite svoje bogastvo. Bolj kot raziskujete večja je nagrada.

Jezik: Angleščina   Junij 2016

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!















Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori