Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands


Da, tako je, za leto 2016 je Ubisoft najavil novo igro v iz franšize Ghost recon, tokrat z naslovom Wildlands. Najavljena je bila na lanskoletni E3 konferenci, datum izida pa zaenkrat še ni znan. 
Wildlands bo tretjeosebna taktična streljačina v odprtem svetu, dogajanje pa postavljeno v mesto Santa Blanca v Boliviji, kjer mora ekipa specialnih sil "Ghost" uničiti mamilarski kartel. Ubisoft pravi, da bo to do zdaj največja in najbolj obsežna igra z odprtim svetom. V igri naj ne bi bilo omejitev kar se tiče gibanja po terenu, razvijalci so povedali da se v tem odprtem svetu lahko odpraviš na katerokoli lokacijo ki jo vidiš v igri. Za avtentičnost igre so se resnično potrudili, saj so v dosedanjem 3-letnem razvoju, za to da bi igralcu čim bolj približali način vojskovanja specialnih enot, njihove opremo in orožja, veliko podatkov in raziskovanja pridobili s sodelovanjem z vojsko ZDA in CIO.
Vživeli se bomo v vlogo lika specialne enote Ghost, kateri bo z ekipo vred odložen na prostranem bolivijskem podeželju z nalogo uničiti ali oslabiti zavezništva med mamilaškimi karteli in vlado in jim povzročili čim več škode v svojih operacijah. Igro odlikujejo tudi različni pristopi igranja, v objavljenem napovedniku prikazujejo situacijo v kateri naj bi ekipa odstranila lokalnega mamilaša "White Hat"-a, za kar lahko uporabimo direkten pristop in začnemo streljati vsepovprek, lahko jih napademo iz zasede, ali pa uporabimo bolj prikrit način, da sovražnik do zadnjega ne ve kaj ga čaka. Za transport lahko uporabimo več različnih vozil, od motorja, avtomobilov, čolnov, buggijev in helikopterjev, za izvajanje misij pa bodo priročni tudi droni. V detajle izdelanih vasic, lokalnih znamenitosti in legend naj bi bilo na stotine, zato bo raziskovanje le teh svojevrstno. Po stilu predhodnikov bomo lahko tudi nadgrajevali svoje spretnosti in orožja (katerih je res veliko) in tako naredili svoj lik močnejši.
Igralec lahko izvaja misije sam ali s še tremi prijatelji, kar naredi igro bolj nepredvidljivo in dinamično, to pa je tudi največja razlika od nekakšnega duhovnega predhodnika igre - Far Cry, v katerem smo lahko moči združili s samo enim prijateljem in razen osvobajanja outpostov nismo pa imeli možnosti igranja misij in napredovati skozi igro. S svojim načinom igra nekoliko spominja na še eno igro iz serije Toma Clancyja - The Division, razlika je v tem da Wildlands (razen Co-op možnosti) multiplayerja žal ne bo imel. Svoboda v igri, ki ji Ubisoft obljublja naj bi spominjala na igro ARMA, s to razliko da je igra akcijska, in ne vojaška simulacija.
Glede na do sedaj videno nas v letu 2016 čaka še ena poslastica, igra pa bo izšla za PC, Xbox One in PS4.

Jezik: Angleščina   Na zalogi 30.12.2016

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!





Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori