For Honor

Ubisoft je kljub najavi da letos ne bo novega Assassin's creeda zelo zaposlen. Nov naslov ki se ga v letošnjem letu lahko nadejamo je For Honor, tretjeosebna igra mečevanja, ki vključuje samuraje, vikinge in viteze. Čeprav se trojica nikoli ni srečala v istem časovnem obdobju zveni zelo zanimivo. Igra bo temeljila na multiplayer situacijah, podobno kot jih vidimo pri modernih streljačinah, s to izjemo da bodo pištole zamenjali meči in sekire. O singleplayer še ni znanega veliko, vendar razvijalci obljubljajo da bo obstajal, več informacij naj bi razkrili v kratkem. 


Znotraj že zgoraj omenjenih skupin bomo lahko izbirali še različne bojevnike kateri imajo vsak svoje atribute, prednosti in slabosti, napovedano pa je tudi prilagajanje opreme - oklepov in orožja. V multiplayer načinu, ki podpira do 8 igralcev bodo ostala mesta zapolnili boti, da bo občutek boja čim bolj pristen. 

 
Kar se samega bojevanja tiče je velik poudarek na preciznosti udarcev v duelih, preučite gibanje nasprotnika in prilagodite svoje zamahe in udarce v različne dele telesa. Vsekakor to ni igra v kateri bomo z naključnimi pritiski gumbov porazili armado nasprotnikov, ključna je koncentracija, potrpljenje in sodelovanje s sotekmovalci. 
Vsekakor igra, ki pritegne na prvi pogled in absolutno must have za leto 2016.



Jezik: Angleščina Na zalogi konec leta 2016

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori