Mafia III

Igra pripoveduje zgodbo o osirotelemu Lincolnu Gray-u, ki se že celo življenje trudi da bi si našel družino. Odvija se v letu 1968 in Lincoln se je ravno vrnil iz vojne v Vietnamu. Sprejmejo ga člani "Black Mob"-a in ravno ko je začutil da se lahko nekam vklopi, jih italijanska mafija vse pospravi. Clay se zaveže da se jim bo maščeval, za to ima prava sredstva in usposabljanje. Rekrutira si tri like, ki mu služijo kot poveljniki v njegovi novo ustanovljeni skupini. zatem načrtuje kako se bo znebil Italijanov in si vzel New Orleans za svojega.
Svoje tri poveljnike lahko izkoristi za različne naloge, kot so dostava orožja, povzročanje distrakcij in podkupovanje policije. V igri bomo videli impresivne borbe mož na moža, stealth bojevanja in streljanja. Igra je postavljena v odprt namišljeni svet New Orleansa, po katerem se bomo lahko gibali peš ali z različnimi prevoznimi sredstvi. Izboljšava sistema bojevanja od predhodnika in pa seveda postavitev v odprt svet ter neverjetna zgodba dajejo težko pričakovani igri lastnosti zaradi katerih bo igra ob izidu dobesedno poletela s prodajnih polic. Gre za tretjeosebno streljačino, ki pa žal zaenkrat nima najavljenega multiplayerja.
Razvijalec: 2k Czech 
Datum izida:  TBA 2016 
Izide na: PS4, Xbox One

Jezik: Angleščina Na zalogi v letu 2k16

Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori