Deus Ex: Mankind Divided

Mankind Divided je postavljen v leto 2029, natančneje dve leti po "Human Revolution". Adam Jensen se vrne v igro, ampak ga pričaka svet, v katerem so ljudje z mehansko modificiranimi deli teles označeni za teroriste, izobčeni in prisliljeni živeti vgetih. Adam je zapustil Serif Industries in je zdaj zaposlen v Interpolovi sponzorirani enoti "Task Force 29", katera raziskuje in preprečuje teroristična dejanja. Prepričan da so Illuminati ustvarili enoto, da služi njihovim potrebam, deluje kot dvojni agent z ekipo hackerjev, da bi razkrili in spodkopali Illuminate. V svoji misiji se bo Adam podal na nove lokacije, kot je Praga, da bi istočasno okrepil svoj sloves protiteroritičnega bojevnika, in odkril resnico.
V igri nas čaka velika različica orožij in njihovih modifikacij, med drugim "Nano Blades", katere bo Adam sedaj lahko streljal iz roke, uporabil pa jih bo lahko za pribijanje nasprotnikov na steno, ali kot granate. Mankind divided uporablja tudi nekaj že znanih orožij in sposobnosti iz Human Revolution-a kot so Invisibility, Smart Visoin in Icarus Landing System.
Igra na prvi pogled izgleda izjemno, in bo zadovoljila še tako petične igralce ki se najdejo znotraj stealth-action iger.


Razvijalec: Eidos Montreal 
Izid: TBA 2016 
Platforme:PS4, Xbox One 
Zvrst igre : First person stealth-action RPG

V primeru prednaročila in plačila po predračunu na naš TRR račun si le tako zagotovite, da dobite igro na dan uradnega izida!
Menjava iger
Za vse nove in rabljene igre so možne menjave,menjamo vašo rabljeno igro, za našo novo ali rabljeno,za več info prosim pokličite ali pošljite email.
031-434-225 trgovinaplaygame@gmail.com
Menjave iger lahko opravite TUKAJ!


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Nintendo Switch – draga tablica ali resna konzola?

Nostalgija po Sonyjevo

Znamka Hori